Carrot Cup Cake

IMG_2195

carrot cup cake recipe ေလး မွတ္တမ္းမွတ္ထားလိုက္ပါတယ္။  ေမႊစက္သံုးဖို႔မလိုလို႔ ေပါ့ေပါ့ပါးပါးလုပ္စားလို႔ရလို႔  ေတာ္ေတာ္ သေဘာက်မိတဲ့ မုန္႔ေလးပါ။

IMG_2453

လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ား (cup cake ၈ခုစာအတြက္)

  • 100g all purpose flour
  • 1/2 tsp baking soda
  • 1/4 tsp salt
  • 1/2 tsp ground cinnamon
  • 1/4 cup walnuts
  • 1 egg
  • 50g sugar
  • 100 ml corn oil
  • 1/2 tsp vanilla
  • 120 g carrot (grated)
  • 1cup apple (grated)

IMG_2456oven ကို 180ံ အပူေပးထားျပီး ဂ်ံဴမွဳန္႔ ေဆာ္ဒါ ဆား သစ္ဂ်ပိုးမွဳန္႔ walnutsမ်ားကို ဇလံုတခုတြင္ေရာေမႊပါ။  ေနာက္ထပ္ဇလံုတခုတြင္ ၾကက္ဥ သၾကား ဆီ ဗနီလာ ပန္းသီး မုန္လာဥနီမ်ားေရာေမႊပါ။ ထို႔ေနာက္ ဂ်ံဳအေရာႏွင့္ သမေအာင္ေမႊပါ။

IMG_2457

ထို႔ေနာက္အသင့္ျပင္ထားေသာ cup cake ခြက္ေလးမ်ားထဲတြင္ တ၀က္ခန္႔ျဖည့္ျပီး 180ံတြင္ မိနစ္ ၂၀ ခန္႔ဖုတ္ပါ။

IMG_2195

IMG_2464

စိမ့္စိမ့္ေလးခ်ိဳတဲ့ carrot cup cake ေလး၇ပါျပီရွင္။ ရွည္ေၾကာျပီး ခရင္ေလးပါ လုပ္လိုက္ေသးတယ္ေနာ္။ 😀 လက္စမ္းေနတာပါ။

စိတ္၏ခ်မ္းသာျခင္း ကိုယ္၏က်န္းမာျခင္းမ်ားႏွင့္ ျပည့္စံုႏိုင္ၾကပါေစရွင္။

Leave a comment